Dr. Rolf & Kanylerne

Kontakt bassist@jensholgersen.dk

Ole Rolf: Guitar og sang
Henrik Baunkilde: El guitar
Jens Holgersen: Kontrabas
Klavess Larsen: Percussion, banjo

Siden Dr Rolf & Kanylerne udsendte deres første album HAN PRØVER BARE AT FINDE HJEM i sommeren 2018 har de været travlt optaget af diverse jobs men også en længerevarende investering af tid og engagement i musikshowet X Factor 2019. De nåede målet, nemlig deltagelse i Live shows. Og slog undervejs 3 rekorder: 1. De ældste deltagere nogensinde i programmet. 2. Det første band nogensinde i programmet. 3. De første der optrådte med egne sange i programmet. Det er de rimeligt stolte af.

Nu er de klar til at komme ud med deres store bagkatalog af selvskrevne sange, der vil høres og lyttes til. Thomas Blachmann er ikke den eneste der elsker lyrikken i Dr Rolfs musik og sangene kan høres igen og igen (tjek dem ud på Youtube/Dr Rolf). Synergien i bandet er bemærkelsesværdig – Dr Rolfs skæve vokal pakkes  ind og bakkes op af Henrik Baunkildes guitarguirlander af vellyd, Jens Holgersens stilsikre og befriende tighte flyverbas og Klavess Larsens perfekt swingende rytmeshow på alt andet end et gammeldags trommesæt.
Musikken er bygget op omkring Ole Rolf Lassens (Dr Rolf) sange om stort og småt i livet.
Hans mangeårige virke som efterskolelærer og hans evne til at forstå og kommunikere med mennesker i alle aldre, via både ord og musik, giver hans budskaber og indsigter en direkte adgang til de fleste sind og hjerter.
X Factor blev desværre ikke det springbræt til spillestederne, som bandet håbede på. Kanylerne stoppede definitivt i 2020. Dr. Rolf kan stadig opleves rundt omkring.

Udgivelser

Dr. Rolf & Kanylerne – Hejmløse Planeter
  • Hejmløse Planeter (Single)
  • 2019
Dr. Rolf & Kanylerne – Lykken er en sommerfugl
  • Lykken er en sommerfugl (Single)
  • 2019
DR ROLF & KANYLERNE – Han prøver bare at finde hjem
  • Han prøver bare at finde hjem
  • 2018
Dr. Rolf & Kanylerne – Slaverig
  • Slaverig (Single)
  • 2018

Pressematerialer

Download

Dr. Rolf & Kanylerne PR foto

Download

Pressemeddelelse

Kommende Koncerter

Der er desværre ingen kommende koncerter på nuværende tidspunkt