Sange for børn og andre mennesker

Kontakt bassist@jensholgersen.dk

Sange for børn og andre mennesker!

Tekster af Bjarne Jes Hansen og musik af Anders Dohn

Pernille Hansen, sang
Christian Søgaard, klaver og harmonika
Jens Holgersen, kontrabas

For børn og andre mennesker! Sådan har det lydt siden trubaduren og sangskriveren, Bjarne Jes Hansen i 1973 udgav sin første LP med titlen: Se dig godt omkring. Her blev de første toner slået an til en lang række sange, der skulle blive evergreens for børn og deres voksne. For sangene lever og synges, hvor børn og voksne mødes. Teksterne optræder som undervisningsmateriale i skoler og institutioner, nyindspilles og lægger stadig op til debat og samtaler.
Musikeren Anders Dohn der døde i 2017, var netop blevet færdig med at komponere melodier til en ny sangcyklus for børn og andre mennesker, bestående af 21 nye tekster af Bjarne Jes Hansen. Det er denne sangskat der sammen med kendte og elskede sange fra BJH`s bagkatalog, der er fundamentet for denne nye trio bestående, af sangerinden og skuespilleren Pernille Hansen, sang. Christian Søgaard, klaver og harmonika og Jens Holgersen, kontrabas. De to musikere spillede tidligere sammen med den Reumertpris dekorerede Anders Dohn i hans Leonard Cohen projekt: Cohen på Dohnsk.

Pernille Hansen medvirker på mange af Bjarne Jes Hansens plader og var forsanger i bandet Skrøbeligt Daggry. Har spillet roller, især på de københavnske scener, samt på TV og film.Christian Søgaard har spillet med Benny Andersen, Povl Dissing, Rune T. Kidde og Rasmus Lyberth mfl. Han har skrevet musik til bl.a Odense Teater og Baggårdteatret. I dag turnerer han med sin egen Christian Søgaard Trio (www.cstrio.dk)  i hele landet. Jens Holgersen har i mange år spillet jazz og folkemusik med bl.a Miriam Mandipira, Rasmus Lyberth, Pete Allen, Denis McLaughlin m.f. Han spiller sideløbende med Christian Søgaard Trio og Dr. Rolf & Kanylerne.

6. september 2019 fejerede de Bjarne Jes Hasens 75 års dag sammen med Ærø Friskole.

Se TV 2 / Fyns Web Dok:

 

Pressematerialer

Download

Presse foto

Download

Pressemeddelelse

Download

Anmeldelse

Kommende Koncerter

Der er desværre ingen kommende koncerter på nuværende tidspunkt