Denis McLaughlin, Pia Nygaard & Jens Holgersen

Kontakt bassist@jensholgersen.dk

Denis McLaughlin Irish Folk Trio med Pia Nygaard og Jens Holgersen

Irsk pub stemning hvor alle synger med, men også intense øjeblikke, hvor de stærke historier griber en om hjertet.

Denis McLaughlin er et stort navn indenfor irsk folkemusik i Danmark. Han er fra Derry i Irland, og bosatte sig i det sønderjyske for næsten 30 År siden. Han blev hurtigt en førende irsk musikere her og har været inspirator for flere generationer af danske folkemusikere.
Denis synger med en meget stærk og flot vokal, både de stille ballader og de gode kendte pub-sange, som alle synger med på. Endvidere giver han også flere bud på egne sange, som ofte er præget af et glødende samfundsengagement. Med historier der fortæller om vilkårene for de svageste. Han akkompagnerer sig selv med guitar, oktav mandolin, banjo, bodhran og bones. Det er en intens musikalsk oplevelse med fyrige irske rytmer og medrivende sing-along sange.
Denis Mc Laughlin er i selskab med den i folkemusik konservatorieuddannede violinist Pia Nygaard. Hun har fulgt Denis i de sidste godt 8 år.  Pia kendte meget lidt til Irsk da hun startede, men er kommet helt godt efter det. Hun farver musikken i mange nuancer, med sine bløde sprøde klang.
Jens Holgersen lægger en god og stabil bund med sin smukt klingende kontrabas.

Ved udvalgte koncerter medvirker Alexander Nielsen (kendt fra Almost Irish) på fløjter og kor.

Du får et helt uforglemmelig møde med de tre/fire musikere, hvor du kan synge med på de go’e gamle kendte og nyde de stille ballader fra den smukke grønne Ø.
ENJOY THE CRAIC!!